• Hair & Brows
  • Hair & Brows

Over ons

We can’t wait to make you more pretty than you already are! The wait is finally over want wij zijn open! We verwelkomen je graag in onze Boutique-Salon om je een onvergetelijke hair experience te bieden. Met onze op maat gemaakte adviezen en behandelingen streven wij ernaar om de beste versie van jezelf te worden en het maximale uit jouw looks te halen. Wij geloven in de natuurlijke schoonheid van de mens, wij zijn er alleen om je het laatste zetje te geven. Terwijl wij jou omtoveren tot een ware beauty, kom je ook volledig tot rust in een van onze massage stoelen. Droom lekker weg, ontspan en laat je volledig verzorgen; we got this!


Naast onze adviezen op haar behandelingen bieden wij ook wenkbrauw treatmens aan. Waarom? Wenkbrauwen hebben namelijk een zeer belangrijke functie in het gezicht. Naast dat ze er fabulous uit moeten zien, geven ze ook karakter en emotie in jouw uitstraling.

Aangezien wij iedereen met een stralende persoonlijkheid de deur uit willen laten gaan, is dit wat ons betreft een onmisbare factor in onze hair experience. Ps. Dit geldt ook voor de boys!

Neem een kijkje in onze salon

Om een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen beginnen wij onze behandelingen altijd met een advies gesprek en het wassen van het haar. Daarnaast garanderen wij het beste voor je haar en de wereld om ons heen door uitsluitend met producten te werken die sulfaat, parabeen en cruelty vrij zijn. Overtuigd? Neem een kijkje in ons behandel overzicht en pick your style.
Book
 

Maak een
   afspraak

We can’t wait to make you more
pretty than you already are
  • Hair & Brows
  • Hair & Brows